2014. január 8., szerda

Iskola 18+

Sziasztok!
Kihagyások után itt van a következő sztori :D
Gyorsan dobtam össze de azért remélem tetszik! csak 10 perbe telt,de már rohannom is kell...

Amúgy ask-on kérdezhettek:
egyik és a másik 

Jó olvasást xx
Mindig is bevállalós csaj voltam. Szerettem mások előtt meztelenkedni,mert olyankor szabadnak éreztem magam. A több éven át tartó sportolás megtette a hatását. Kinyilvánítom magamról,hogy egy szexi bombanő vagyok.Engem mindig is vonzott a pornófilm, és a  kurváskodás. Nem tudom,hogy miért,de vonzott. A közelben nyílt egy tipikus szexiskola. Teljesen legálisan működik és oda járnak akik később kurvák akarnak lenni. Magyarul: Kurvaképző. Én is beadtam a jelentkezésemet a sulinak. A feltételek a következők voltak:

1.Nem lehetsz szűz!
2.Tandíj: 50 font
3.Kihívó öltözék viselése
4.Maximum 75 kiló.
És FONTOS: A képzés egy éves aztán ha a tanuló átmegy a vizsgán a tudásának megfelelő munkahelyre kerül. Pótvizsga természetesen van! 5 tanár lesz,akik az egy év után állandóan cserélődnek. Többnyire azért,mert 5 tanulónkkal egy párt alkotva hagyják el iskolánkat. Így azt az 5 szerencsés lányt,akiknek ez megadatik nem helyezzük ki munkahelyre.

A feltételeknek tökéletesen megfeleltem. Szűz nem vagyok,gazdag is vagyok,amivel nem szoktam felvágni. És 45 kiló a súlyom.
A jelentkezésemre kaptam visszaigazolást,hogy felvettek. Így hát egész nyáron a szeptembert vártam.

*szeptember*
Az első nap..huhh nagyon izgultam,hogy mi lesz. Az osztályunk 12 fős volt. Nem is sok.. 5 tanárunk volt,mint említették. Név szerint Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan, és Liam Payne. Meg kell valljam nagyon helyesek ! Az első órán megtanultuk az alapokat. A tantermünkben Mindenkinek megvolt a maga helye. Minden padra egy segédeszköz volt ragasztva.  Gyakorlatban is kellett alkalmaznunk a tanultakat,amit osztályoztak. Volt egy külön terem,amiben összesem 30 ágy volt. És sok vibrátor. Természetesen minden éveben újakat vesznek,így minden korábbi diák megtarthatja.Ott tanították a maszturbálást. Bár nem tudom,hogy minek,mert itt mindenki rendszeresen maszturbál. De szerintem az élvezet volt a lényeg.


*Június*

A vizsga napja.. Nagyon király évet tudhatok magam mögött. Szemet vetettem az egyik tanáromra,Harry-re. Megmondták már az elején,hogy tegezzük Őket. Nagyon bejön és kimondhatom,hogy szeretem. Mindenki más terembe ment. A tanárok választottak diákokat. Az igazgatónk Kathrin mondta a neveket és a szobaszámot. Egyszerre természetesen 3 embert hívtak be.
Én következtem és a legjobb barátnőim..Nagyon izgultunk..Én az 5.-ös szobába kerültem. Egy mély levegővétel után benyitottam. Harry állt az ablakkal szemben. Amint becsuktam az ajtót magam mögött megfordult és elmosolyodott. Egy elég kihívó öltözéket viseltem.
-Szia.-mosolygott és a derekamnál fogva átkarolt.
-Szia.-viszonoztam mosolyát.
-örülök,hogy itt vagy.
-Hát még én.-kacsintottam rá.
-Ezzel felizgatsz.-motyogta és megcsókolt.
Csókja gyengéd és vágyakozó volt. Nagyon beindított. Elkezdtem kigombolni az ingét,amit viselt.Azonnal elővillantak szexi tetoválásai,amitől az ajkamba haraptam. Ajkaim a nyakára tapadtak és az érzékeny területen hagytam erős szívásnyomokat. Nyögések hagyták el a száját,mikor megharaptam a fülcimpáját.Egy pillanatra eltolt magától,csak,hogy megcsókolhasson. A kis topot,ami volt rajtam azonnal leszedte rólam. Melltartó éppen nem volt rajtam,tehát belátása nyílt kerekded melleimre. Semmi szilikon! Hatalmas kezei közé vette őket és gyurmázott velük. Kéjes nyögéseket adtam ki magamból. Nadrágja már kezdett kissé szűkössé válni így elkezdtem simogatni nadrágon keresztül. A hangok alapján ítélve jól csináltam. Felbátorodtam és az ágyra fektettem. Erre a tettre csak egy fülig érő vigyor volt a reakciója. Lábamat átdobtam csípője fölött. Lehajoltam,majd hosszas csókcsata alakult ki kettőnk között. Nyelve vadul de mégis gyengéden hívta táncra az enyémet. Élveztem minden percét. Elkezdte kigombolni a sortomat.Kicsit megemelkedtem,hogy levehesse. A végén már nekem kellett. Ezt a pillanatot ki is használta,s a hátamra fektetett. Rögtön rátalált melleimre,majd elkezdte nyalogatni a balt,míg a másikat kézzel kényeztette. Ugyanezt később fordítva is megcsinálta,mialatt nyögéseim töltötték be a szoba csendjét.
-Akarsz már mi?-szólalt meg rekedtes hangon.
-Igen.-nyögtem,mikor anyagon keresztül kezdett dörzsölni.
-Nem hallom.-vigyorgott.
-AKARLAK HARRY!
-Na ezt már szeretem.-kacsintott,majd az utolsó ruhadarab is eltűnt rólam.
Belső combomat puszikkal lepte el,majd azonnal a lényegre tért. 3 ujját érezhettem magamban,amire egyre hangosabb nyögések távoztam immáron az izgalomtól véresre harapdált ajkaim közül.Nemsokára nyelve is akcióba lendült.
-Ahh istenem..
-Ez az Baby,nyögj nekem!Élvezz csak Harry bácsinak.
Nem is kellett több. A nevét sikítva léptem át a kiteljesedést.Hosszú ujjairól szexin lenyalta a nedvemet. Egy kicsit rajta hagyott,amit velem távolíttatott el. A sós nedv a számban izgató volt. Végre én következtem. Nadrágjától gyorsan egy pillanat alatt kevésbé könnyes búcsút vettem. Boxere nagyon szűk volt már,így nem vacakoltam. Felültettem,majd megszabadult az utolsó zavaró tényezőtől is. Hajamat oldalra söpörtem hogy könnyebben hozzáférhessek.Kezeimet bátran és határozottan kezdtem húzogatni férfiasságán. Nyögéseire felbátorodva bekaptam belőle annyit amennyit tudtam. Meglepődött ugyan,de nem bánta. Mintha tudta volna,hogy beindít,ha  a hajamat megmarkolja. Ahogy a fejemet mozgattam úgy hagyták el a száját morgások és nyögések. Éreztem,hogy közel jár már a csúcshoz. Rámarkoltam golyóira,így azonnal a számba elélvezett. Engedelmesen lenyeltem,a maradékot meg szétkentem formás melleimen. Amint magához tért maga alágyűrt és vágytól fekete szemekkel nézett rám.
-Nagyon jó voltál.-suttogta ajkaimra.
-Te is.-kacsintottam.
-Készen állsz?
-Igen.motyogtam magabiztosan.
A bejáratomnál kezdett makkjával dörzsölni,amit megelégeltem. Megfogtam hosszú szerszámát és magamba vezettem.Egy megkönnyebbült sóhaj hagyta el a számat,Harry-ével együtt. Nem fájt egyáltalán,mert már nagyon neves voltam. Lassan kezdett el tolni,ami nagyon jól esett. Ütemesen mozgott,és egyszerre nyögtünk. Biztonságban éreztem magam alatta.
-Ahhh..Mindjárt..
-Tudom,baby..én is..ahhw..-Harry.
-Gyorsabban!-parancsoltam rá.
Teljesítette a kérésemet,és gyorsabb lett a csípőmozgása. Testünk összhangban mozgott. Minden négyzetcentiméteremet kitöltötte.
-Nyögd a nevem,ha elmész.-kérlelt.
-Oké...ahh..
Nem kellett sok. Pár másodperc múlva elöntött a melegség,ahogy a nevemet nyögve belém élvezett. Én is elmentem. Pár levezető tolást még csinált,aztán kicsúszott belőlem,majd mellém feküdt.
-Ez..csodálatos volt.-szólalt meg pár perc múlva.
-Az.-mosolyogtam.-De szerintem megyek is,hogy jöhessen a következő.-álltam fel,mire hátulról átkarolt.
-Nincs következő.
-MI?-lepődtem meg.
-Senki mást nem választottam,csak téged..
-Komolyan??
-Igen. Mert szeretlek [T/N].
-Én is szeretlek Harry.!
Elmosolyodott szavaim hallatán majd megcsókolt.A vizsgán végül is átmentem. És nem kellett elküldeniük munkahelyre,mivel Harry Styles barátnőjeként hagytam el az iskolát. Életem legjobb döntése volt.