2014. május 28., szerda

Bunkóság (18+) LARRY

Sziasztok.
Itt egy sztori kihagyások után. Tükrözi az életkedvemet és minden egyebet. Bocsi,hogy ritkán tudok lenni. Ez van. Lehet,hogy nem fog tetszeni,mert Larry-s olyan értelemben,hogy Louis és Harry. Nincs semmilyen csaj. De akkor ez van,nem kell olvasni. Nem erőszak a disznótor.,szokták-volt mondani.
Ja mellesleg: Blokkolom a kéréseket. Utálom mamámat. Itt lakunk vele és mindent elpakol. Múltkor kint égetett az udvaron. És kibaszta a füzetemet. Abban volt az,hogy ki milyen sztorit kért. Hát sorry.

Vivii Xx..
/Harry szemszöge/ 

Már harmadik napja ülök a szobámban egy csomag 100-as papír zsebkendő társaságában,kizárva mindenkit körülöttem. Nem értem,miért jöttem egyáltalán össze azzal a lánnyal. Minden egyes percben fájdalmat okoz. Ja már megvan.. Modest.. Nem vállalhatom fel a biszexségemet. Pedig az vagyok. Mondjuk egyszer már egy interjúban kijelentettem,amiért fejmosást is kaptam.. De ki emlékszik már arra? Maximum a Larry Shipperek. Madison bunkó és arrogáns. Nem tudom,miért pont ő jutott nekem.. Sokat képzel magáról és állandóan dirigál. De nem tűröm én ezt tovább.
-Szia,életem,mi a baj?-nyitott be aggódva Louis. 
-Louis,végre,hogy megjöttél!-borultam a nyakába sírva.
-Elegem van...Ki akarok szállni..
-Miért??
-Madison és a Modest.
-Nyugi,szerelmem,Itt vagyok én neked!-csòkolt meg.-I love you.
-Szeretlek.
A csòkunk egyre vadabb és vadabb lett. Àltalában én játszom a férfit,de ùgy tûnik,most nôi szerepet kaptam.  Csókcsatánt után inkább a lelkjzés mellett döntöttünk. Louis eszméletlenül figyelmes és segítőkész! Nem is csoda hogy szeretem. Mindent elmondtam neki,mire csak megölelt,s nyugtatott. Ellezdte énekelni a You and I-t,miközben arcomat nyakhajlatába fúrva élveztem,ahogy gerincem mentén simogat. Sírásom lassan abbamaradt és csillogó kék szemeibe néztem,majd azok rabul ejtettek.
-Harold Edward Styles. Szeretlek.-mosolygott édesen.
-Én is szeretlek Louis William Tomlinson.-csókoltam meg teli szenvedéllyel.
Ismét keztek a dolgok elfajulni közöttünk. Louis óvatosan végigfektetett az ágyon,s közben kezünket fejem felett kulcsolta össze. Ajkai bekebelezték enyémeket,nyelve pedig táncra hívta enyémet. Persze,a csatát ő nyerte meg. Mikor észbe kaptam már mindkettőnket egy szál alsónadrág takart. Az sem sokáig,ugyanis lekapta rólam rekord sebességgel. Hirtelen lehajolt,végignyalva V-vonalamat. Nem tökölt sokáig. Azonnal mélytorkozni kezdett,amit öblös nyögésekkel díjaztam.  Nem szereti ha nézem az arcát,miközben rajtam tevékenykedik,ezért kerek feneke a fejem mellett volt. Kihasználva az alkalmat megfogtam erekcióját és azonnal verni kezdtem,csakhogy ő megállított,mondván,hogy ma én leszek kényeztetve. Elvettem onnan a jobb kezemet,s élveztem szerelmem tetteit. 
 Hatalmasat nyögtem érintései alatt. Mikor legkevésbé számítottam rá golyóimra markolt. Nedem azonnal a szájába került,aminek egy részét készségesen lenyelt,másik felét szétkente száján,a lecsöppenő cseppeket pedig mellkasán. Bevallom egész izgazó látvány volt számomra. Louis rögtön megcsókolt,így éreztem saját nedvem ízét,mely újra játékképessé tette szerszámomat. Szerelmem ezt látva      elmosolyodott,s éjjeliszekrényemből kihalászott egy óvszert. Miközben felgörgette  magára a védekezőeszközt,én felkészültem a fájdalomra. Louis volt mindig női szerepben,és láttam rajta,mennyire fáj neki.. Életem fölémhajolt,majd lassan,óvatosan tolta belém magát. Fájt. Nagyon is.  Viszont figyelt rám,ami kicsit enyhítette a fájdalmat. Majdnem fél órába telt,mire megszoktam nem mindennapi méretét. Ezalatt ő csókokkal hintette be arcomat,és férfiasságomon húzogatta kezét. Megszokva méretét,hatalmasat nyögtem. Élveztem. Nem is kicsit. Ahogy mozgott a hátsómban,isteni volt! Magamat kezdtem kényeztetni,de Louis átvette. Homlokán izzadság gyöngyöződött. Nem sokkal később a keze közt érezhette nedvemet. Kihúzódott belőlem,s ami nem a kezén kötött ki,azt felnyalta testsemről,s ami kezén volt szám elé helyezte. Készségesen engedelmeskedtem,majd ezután eldobta a gumit. Szám fölött kezdte kielégíteni magát,amin kicsit segítettem. Hamar eljutott a csúcsra,nedve pedig egyenesen a számba került. Lenyeltem,s lenyaltam makkján rekedt cseppeket. Lihegve dőlt mellém,ahol elnoyomott az álom...