2013. május 29., szerda

Edzés:Zarry (+18)

E-mail-ben érkezett J.Zsófitól!köszönjük!!!!

Tavasz van....úgy gondoltam ideje kimozdulnom otthonról és elkezdenem edzeni.A közelben nemrég nyílt egy új konditerem,és oda akartam elmenni.Anyámnak köszönhetően ez meg is valósult :).Odaérkezve rögtön a súlyemelést próbáltam ki.Vagy fél órája emelhettem a súlyokat,mikor hirtelen annyira melegem lett,hogy levettem  a felsőmet és immáron rövid cicanadrágban és sportmelltartóban folytattam az edzést.Próbáltam nem észrevenni,de 2 Iszonyú aranyos fiúcska állandóan engem bámult.Először csak rájuk mosolyogtam,majd folytattam az edzést,de direkt,hogy felkeltsem az érdeklődésüket.Szexis mozdulatokat végeztem,majd a futópadon kezdtem futni.A két fiú a két oldalamra állt.
-Te most szándékosan kínzol minket??-kérdezte a göndörke.
Ezen csak elmosolyodni tudtam.A fekete hajú srác kikapcsolta a futópadot és elvittek egy öltözőbe.Gondolom az övéké volt.Egy padon kötöttem ki és a göndör hajú srác csókolt.
-Várjatok!-toltam el magamtól.-Még nem is ismerjük egymást!!
-Harry Styles-csókolt meg ismét a göndör elővillantva gödröcskéit.
-Zayn Malik-mondta a másik.-És te gyönyörűm??
-[T/N]....
-Hát [T/N].....most olyan élményben lesz részed,mint még soha életedben!-mondta ismét Harry.
Teljesen levetkőztettek és várták a folytatást.Zayn-hez léptem és megszabadítottam atlétájától,majd végigsimítottam felsőtestén,amitől kirázta a hideg.Nem játszadoztam vele.Halászgatyáját egyből lerántottam alsójával együtt.
-Hű,kislány!Te aztán nem húzod az időt!-mosolygott Zayn.
-És velem mit fogsz tenni?-fordított maga felé Harry.
Megszabadultam atlétájától és a nyakát kezdtem szívni,kisebb morgásokkal jutalmazta tetteimet.
-Jobb lenne,ha intézkednél,mert már kezd szűk lenni a nadrágom!-duruzsolt a fülembe.
Értettem A célzást és róla is lerángattam az említett ruhadarabot.Elé térdeltem és amennyit csak tudtam bekaptam hatalmasságából.Hatalmas nyögés jött ki a száján.Zayn sem tétlenkedett.Mögém térdelt,s a nyakamat kezdte szívni,csókolgatni,közben lent simogatott. Harry heréit kezdtem markolászni,majd mikor közel volt a csúcshoz abbahagytam.
-Most miért?-vonta fel szemöldökét.
-Nem akarom,hogy így menj el!-mosolyogtam majd Zayn felállt,de én még maradtam.Már nem vagyok szűz,de a mély torkozást mindig is ki akartam próbálni.Nagy nehézségekkel ugyan,de sikerült Zayn farkának teljes hosszát a számba préselnem.Keményen kezdtem szopni,s közben combjait markoltam.Mikor Zayn is a csúcs közelében járt megálltam.
-Te sem fogsz a számba élvezni!-jelentettem ki.
-Hú,ezért most kapsz!-Harry.
-Kár volt ezt mondani szivi!-Zayn.
-Ez lesz életed legkeményebb dugása!-fektetett le a padra Harry,s megcsókolt.A csókkal egy időben tolta belém magát.Felsikítottam a fájdalomtól,de nem érdekelte.Zayn fogta be a számat egy csókkal,közben Harry iszonyatosan gyors tempóban döfködött.Nem hagyott időt,hogy legalább megszokjam,de egy idő után kimondottam élveztem.
-Ha...Ha...Harry!Én...mindjárt!-ziháltam.
-Én is!-nyögte és belém élvezett.Engem nem engedett elvinni a csúcsig,ezért kimászott belőlem.Egy nyüszítés szerű hangot adtam ki magamból az ürességtől.
-Nem igaz,hogy nem hagyod elélvezni szegény lányt!-vetett rá szúrós pillantásokat Zayn.-Ne félj én nem leszek olyan durva,mit ő!
Lágyan megcsókolt és belém vezette magát.Nem mondanám,hogy fájt,de kicsit felszisszentem.Lassan kezdett lökni,majd egyre gyorsabban. Harry kárpótlásul csak csókolgatott és a nyakamat szívta.Zayn tolási közben melleimet masszírozta.Nem sokkal később kezdtem érezni az ismerős feszítő érzést a hasamban.Közel voltam....
-Zayn....én.......-kezdtem el,de nem tudtam befejezni,mivel abban a pillanatban elélveztem.Zayn csak fél perccel utánam jött.mellkasomra rogyott és úgy lihegett.Az euforikus érzés múlásávalé feltápászkodtunk és öltözni kezdtünk.
-Tetszett szépségem?-jött oda Harry.
-1 biztos!Ezek után 1 hétig biztosan nem tudok majd lábra állni.-nevettem.
-Lassan a testtel!Holnap ugyanitt ugyanekkorra hivatalos vagy!-kacsintott Zayn.
Ezután a nap után mai napig ott edzek!...... :D


KÉRJ TE IS 18+-OS VAGY SIMA *KE* SZTORIT 
ilovelouistomlinson4ever.vivi@gmail.com