2013. november 21., csütörtök

A jóból is megárt a sok... (18+)

 B. Dalmának!:)<3

Bocsi a késésért:/ <3

 
Mint mindig, most is én voltam a hibás. Persze a tanár az pikkel rám, így hogyha bármilyen vita van az osztályban, akkor én vagyok a hibás. És persze a legnagyobb büntetést kaptam, amit egy olvasni utáló kaphat: könyvtárban könyvek pakolása. Éljen! És ami a legszomorúbb, hogy két évfolyamtársammal együtt, akik ráadásul olyan rohadt helyesek, hogy szerintem majd nem tudok a pakolásra koncentrálni. Mondhatni, ők a suli leghelyesebb, és legmenőbb srácai. Összesen 5-en vannak, és körülbelül 3 lány, amibe én is ott vagyok. Harryvel és Louissal (a két sráccal) még soha nem beszéltem az elmúlt 4 év alatt. Nem is értem miért, talán más volt a társaságunk.
A könyvtárba voltam már, egy kopott kanapén ültem, és unottan nyomkodtam a zenelejátszóm, amikor beléptek. Nagy röhögés közepette, de fel sem néztek rájuk. Bedugtam a fülhallgatóm, felhúztam a lábaim, majd a térdemre hajtottam a fejem. Egyszer csak azt éreztem, hogy megsüpped mellettem a kanapé, mire felkaptam a fejem. Louis, aki a jobb oldalamon ült, kirántotta a fülhallgatót a fülemből.
- (T/N), ugye? - vette elő a szívtipró mosolyát, amitől én egyáltalán nem ájultam el.
- Ja. - bólintottam, és már nyúltam, hogy vissza vegyem a fülesem.
- Nana. - hallottam meg Harry hangját. - Azért meg kell dolgozni. - suttogta kéjesen, mire elfintorodtam.
- Akkor nálad maradhat.
- Szerintem kell az még neked. - mondta újra, és ajkai a nyakamra nyomta. Már készültem, hogy felpofozzam, de Louis lefogta a kezem.
- Ne nehezítsd meg magadnak a dolgokat! - vont az ölébe, és erős szorításából nem tudtam szabadulni. Kétségbeesetten néztem körbe, de a könyvtáros már rég elment órát tartani, tehát az érkezéséig még volt egy óra.
- Fiúk... - nyöszörögtem, és próbáltam szabadulni Louis fogásából.
- Ha így mozogsz, akkor nagyon felizgatsz. - suttogta Louis, és éreztem magam alatt keményedni férfiasságát. Váratlanul ajkait az enyémekre nyomta, és mivel nem számítottam rá, nyelve rögtön utat tört a számba. Izmaim kissé ellazultak, és ösztönösen Lou hajába túrtam. Harry mögöttem.halkan felnevetett, majd végigsimítva az oldalamon, a pólómat kezdte felfelé húzni. Nem tudtam ellenkezni, mert közben teljesen elkábított Louis csókja. Harry a melltartómtól is megszabadított, mire szemlesütve kaptam magam elé a kezem.
- Csodálatos vagy. - mondta a szemembe nézve, majd melleimet csókolgatni, csipkedni, masszírozni kezdte, miközben Louis levette a pólóját. Elkábult tekintettel próbáltam eltolni magamtól a fiút, de az csak kárörvendően mosolygott, és azt motyogta, hogy élvezni fogom. Egyre lejjebb haladt, majd a farmerom széléhez érve egyszerűen kettészakította azt, a bugyimmal együtt.
- Hééé! - néztem rá döbbenten, mire elnevette magát. Mibe fogok hazamenni?! Louis kárpótlásul ajkaival elhallgatatott, Harry pedig apró puszikat lehelt a belső combomra. Majd a nyelvét éreztem, ahogy a csiklómhoz ért, mire belenyögtem Lou csókjába, akin egyébként csak egy boxer volt, így kilátásom nyílt a kidolgozott felsőtestére. Harry őrült tempóban kezdett nyalni, miközben 3 ujjával pumpált. Kéjes nyögések, kisebb sikítások hagyták el a számat, és pár percen belül el is élveztem. Harry és Lou helyet cseréltek, de miközben azt néztem, hogy Harry leveszi a ruháit, Lou hirtelen belémdöfte magát.
- Basszus. -kiáltottam fel. Csuklómba haraptam, hogy elfojtsam a sikításom, de a könnyeim rögtön kimutatták a fájdalmam. Louis megvárta amíg megszokom a nem mindennapi méretét, majd lassan mozogni kezdett. Harry odaállt mellém, nyomatékosítva, hogy mit szeretne. Nem voltam már szűz, így volt tapasztalatom is. Kezeimet a férfiasságára helyeztem, majd lassan verni kezdtem neki. Fejét hátra vetette, így tudtam, hogy élvezi. Eközben Louis kegyetlenül, egyre gyorsabban lökött, ami belőlem is hatalmas nyögéseket váltott ki, és már semmi fájdalmat nem éreztem. Egyszer csak hatalmasat káromkodott és éreztem ahogy a nedve szétárad bennem. Hirtelen kiszállt belőlem, őt pedig az eddig kezemben levő Harry váltotta fel. Ő csak párat lökött rajtunk, de az elég is volt mindkettőnknek, egyszerre mentünk el.
Pár percig csak pihegtünk egymás mellett, majd felöltöztünk. Pontosabban én felvettem az időközben Lou által hozott melegítő gaytát, ami a tesicuccom között volt.
- Mikor leszel következőre a könyvtárba, Drága? - villantotta meg a mosolyát Harry.
- Remélem többet nem - vágtam rá.A jóból is megárt a sok...