2014. március 4., kedd

Más (18+)

Hahi :)
 Újra jelentkezem :DD♥ Először is bocsi,hogy nem voltam,de már kivagyok idegileg ééééééééés SEMMIT nem tudok az íróimról :( De itt egy sztori :D♥♥ jó olvasást!

Mellesleg én ezt hallgattam,miközben írtam:


Este van..király! Megint mehetek dolgozni.. A főnököm nagyon kedves de van szigorú oldala is.. Hiába,szegény családból származom és mindent meg kell tennem azért,hogy megéljek..
Esett az eső,én pedig kiálltam a sarokra,miközben elszívtam egy szál cigit. Vártam,hogy valaki megálljon és felvegyen. Egy méreg drága BMW parkolt le előttem,majd az ablakot is lehúzta.
-Szállj csak be,baby!-kacsintott gyönyörű kék szemeivel.
Tettem amit mondott. Elnyomtam a cigarettát,s be is szálltam a kocsijába.
-Milyen szolgáltatást kérsz?-tettem fel a már jól megszokott sablonkérdést.
-Full extrásat!-felelte hezitálás nélkül.-És legyél vad! Ez mennyi?
-Hmm... 150 font.
-Ez nekem nem pénz.-kuncogott.
-Legyen 200.-vágtam rá.
-Megegyeztünk. Amúgy hogy hívnak?
-Nem szoktam megmondani a nevemet. Miért érdekel ez téged?-kérdeztem értetlenkedve.
-Hogy tudjam,kinek a nevét kell majd nyögnöm,mikor beléd élvezek.
Erre az egy mondatra rögtön be is nedvesedtem. Hihetetlen,hogy ennyire fel legyen izgulva..
-[T/N].
-Én Louis vagyok.
-Örvendek.
-Ha házban csináljuk,van plusz költség?
-Nem,csak -30 font.
-És kocsiban?
-+ 50 font.
-Megérkeztünk.
Felpillantottam az előttem magasodó,nagyjából 3 emeletes luxusvillára. Hihetetlen.. A szavam is elállt.
-E-Ez a tiéd??
-Igen.-vont vállat és bevezetett a házába.-Kérsz valamit inni?
-Senki nem szokott semmivel sem megkínálni. Csak elhoz vagy leparkol,megdug,fizet és visszavisz a sarokra. Ennyi.-magyaráztam.
-Hát én nem vagyok ilyen. Na akkor kérsz valamit?
-Egy pohár vizet köszi.-mosolyogtam.-Hol van a szobád?
-Fent, 3. emelet 22 Szoba,jobbra.-kiabált ki a konyhából.
Körülnéztem a házban,ahogy mentem fel a hatalmas fa lépcsőn. Kolosszális. Gyönyörű háza van ennek a srácnak és még helyes is. Az járt a fejemben,hogy a szerszáma vajon mekkora lehet. Mert a kezeit és a testalkatát elnézve nagyon nagy lehet. Igen,egy kurva ezen gondolkodik. Időközben megtaláltam a szobát,ahol letettem a cuccomat. Elkezdtem vetkőzni fehérneműre,hogy felizgassam és minél előbb magamban tudhassam. Szexi pózba vágtam magamat az ágyon,a hajamat kissé összekócoltam a hatás kedvéért. Pár pillanattal később Louis lépett be a szobába egy pohár vízzel a kezében és egy üveg borral. Az álla földet súrolta,amint meglátott szinte egy szál semmiben. Gyors léptekkel átszelte a közöttünk lévő távolságot,s a pohár vizet meg is ittam.
-Egy kis bort,esetleg?-tartotta felém az üveget.
-Még jó!-húztam meg. Egy pár kortyot ivott ő is,aztán elfektetett az ágyon.
-Kurva szexi vagy. Akarlak! MOST!-amint ezt kimondta ajkaimra tapadt.
Nem volt vad,hanem gyengéd. Általában a kuncsaftjaim nem  csókolnak meg,hanem csak szimplán megkúrnak. Először csak ízlelgetett,majd alsó ajkamat megnyalva könyörgött bejutásért. Azonnal megadtam az engedélyt,hogy táncra hívja nyelvemet. A csókcsata végül az Ő győzelmével zárult,miközben folyamatosan szabadítottuk meg egymást a ruhadaraboktól. Fordítottam a helyzetünkön,és lovaglóülésben a csípőjére ültem,hozzádörgölve magamat a büszkeségéhet,ami már kezdett dudorodni. Csak egy mély morgás volt a reakciója,de hogy felizgasson ez is elég volt. A nyakát erősen megszívtam,amivel hagytam ott egy sebet. Látszólag élvezte és nem zavarta. Hát ha őt se akkor engem miért? Nemde? Mellkasán nyelvemmel húztam egy hosszú csíkot,s rögtön felgyorsult a lélegzete. A V vonalán is végignyaltam,majd a boxerét lassan húztam le. Gondoltam,hogy hatalmas. Körülbelül 24 centire tippelném.
-Várj csak.-álltam fel,majd a táskámból előhalásztam egy mércét,amivel meg lehet mérni. Igen,nálam ilyen is van.-Hmm...25 centi. Wow,ember,van ám faszméreted -csodálkoztam el.
Ekkorával még nem volt dolgom. Belém fér egyáltalán?? Atya ég.. Nem ijedtem meg,de belül mégiscsak izgatott a tudat,hogy ez nemsokára bennem lesz. Akaratlanul is az ajkamba haraptam,de kapcsoltam és elkezdtem kényeztetni. Először csak nyalogattam és kézzel segítettem,de aztán bekaptam és mély torkoztam. Hangos,öblös nyögéseket hallatott erre a tevékenységemre. Ráadásként még a golyóit is markolásztam és masszíroztam,hogy minél hamarabb megízlelhessem. Ennek az eredménye az lett,hogy büszkesége megvonaglott a számban majd a nedvét bele spriccelte. Nem is keveset. Egy pár másodpercig ízlelgettem,aztán lenyeltem és megcsókoltam.
-Kibaszottul jó voltál. Most én jövök!-jelentette ki,de ellenálltam.
-NEM! A munkaköri leírásomban nem szerepel,hogy engem kényeztessenek és nem is szeretem az előjátékot,csak ha én csinálom.
-Hmm... Akkor kényeztesd csak magadat én pedig végignézem.
Vállat vontam és előkerestem a vibrátoromat,ami szintén a táskám legmélyén volt. Elhelyezkedtem az ágyon terpeszülésbe,ezzel láthatóvá téve a nőiességemet. Először a kezemmel kezdtem simogatni magam,mire sóhajok hagyták el a számat. Két szeméremajkam között végighúzogattam a játékszert,s csiklómat simogattam. Ekkor már kicsit hangosabban sóhajtoztam. Majd bekapcsolva a lila játékomat felnyomtam. Felnyögtem,s ki-be kezdtem húzogatni magamban,ami az élvezeteket fokozta mindkettőnkben. Láttam,hogy tetszik neki,így erotikus hangokat adtam ki magamból. Szerszáma már kezdetett újra akcióképes lenni,ezért abbahagytam a kényeztetésemet.
-Naaaaa,miért hagytad abba???
-Mert nem így fogok elmenni.-kacsintottam rá.
Eltettem a segédeszközt,majd lefeküdtem.
-Gyerünk,azt csinálsz velem,amit akarsz!
Szétnyitotta a lábamat,aztán erősen hatolt belém. Kicsit fájt,de nem lehetett rajtam látni. Rögtön gyors tempóban kezdett lökni,mire mind a ketten jó hangosan nyögtünk. Én visítottam,mint valami fürdős kurva. De hát én kurva is vagyok! Már nagyon közel voltam a gyönyör kapujához,ahová még senki nem juttatott el,de kihúzódott belőlem.
-Térdre,kurva!!!!-parancsolta.
Tettem amit mondott és kutyapózban folytattuk az előbbi tevékenységünket. Végre bennem lehet és ő visz el a kiteljesüléshez! Gyorsan mozgott,s mindenemet kitöltötte. Mintha egy zár lettem volna,ő pedig a kulcs az orgazmushoz. Eddig csak megjátszottam a nyögéseket,de nála nem kellett. Maguktól jöttek a hangok ki a torkomon. Látszott rajta,hogy izzad,az erek megfeszültek a karjaiban,ami csak még szexibbé tette. A csípőmet szorosan fogta,de úgy,hogy ujjai már elfehéredtek. Aztán hatalmas mancsai a melleimre tévedtek és azokat kezdte kényeztetni.
-Ahh Louis..Mindjárt..-nem tudtam befejezni,de gondolom értette.
-Tudom.. Én is hidd..el.. ahhhw...-lökött tovább.
Alig lehetett érteni,hogy mit mond,de nem is érdekelt,csak elengedtem magam. Hamarosan a nevét nyögve jutottam el a csúcsra. Ő még mozgott bennem aztán belém élvezett.
-Ahhh [T/N]!!!!!!!!!!!!!!!!!!-borult rám és adott egy csókot.
Befeküdt mellém és rendeztünk a szívverésünket.
-Louis.. Eszméletlen volt!
-Tudom,szerintem is.
-Veled más volt,mint akármelyik másik kuncsaftommal.
-Igen?
-Igen.-mosolyogtam rá.
-Tudom,hogy korai meg minden,de szeretnélek randira hívni..
-Sajnálom,de nem.. Nekem dolgoznom kell és nem állok készen egy kapcsolatra.. De barátok lehetünk.-kacsintottam.
-Barátság extrákkal?
-Pontosan.
Nevettünk egy kicsit,aztán visszavitt a munkahelyemre..
Általában nem szoktam ilyeneket írni,de ez most szerintem jó lett :)))))♥ Remélem Tetszik :DD♥Gasorin