2014. július 30., szerda

Niall 18+ Márkus Hannának!:)

Épp a kedvenc képemet festettem le a barátomról, Niall-ről. Sikeres festőművész vagyok, elég jól is keresek, ezért profi cuccaim is vannak. Van egy tágas, sok ablakos, tetőtéri lakásom a város széle és a közepe között. Imádom, pont ideális a festéshez. Mivel ez Kalifornia, ezért állandóan besüt a Nap az egész falas ablakomon. Kiskutyám, Lucky szaladt mellém ugrándozva. Szent Patrik-napra kaptam Niall-től ezt az édes kis kölyök boxert. Akkor szokott ugrándozni, ha érzi Niall illatát. Ekkor kinyílt az ajtó, és Niall lépett be rajta, papírszatyrokkal a kezében. Leraktam az ecsetet, és odaszaladtam segíteni neki. Elvettem az egyik zacskót, és lábammal meglendítettem az ajtót, hogy becsukódjon. Lepakoltunk a konyhában, és átölelve megcsókoltam.
- Hoztam reggelit. - mosolygott Niall.
- És ebédet, meg vacsorát is. - nevettem fel a dugig tömött hatalmas zacskók látványán.
- Nem-nem. Ma este nem itthon vacsizunk - mondta Niall. Elmosolyodtam, majd nyomtam egy puszit arcára.
- Még egy pillanat, csak befejezem a képemet. - mondtam. Odamentem a vászonhoz, és leültem a háromlábú székre. Niall odajött, de gyorsan letakartam a festményt.
- A-aa. Nem szabad. Ez meglepetés lesz, édesem. - pusziltam meg száját. Niall felnevetett, majd elkezdte kipakolni a kaját.
- Lucky, gyere ide kis drágám! - hívta magához. Odanyújtott neki egy snacket, majd megsimogatta a fejét.
- Jó kutyus vagy.
- Na. Befejeztem - mondtam nagyot sóhajtva.
- Mit kérsz reggelire babám? - kiáltott Niall a konyhából.
- Lepj meg! - kiáltottam vissza. Nemsokára bejött, és letett az asztalra elém egy nagy tányért. Volt rajta tükörtojás, két sült bacon, két kisebb palacsinta, meg hozzá juharszirup. Imádtam a hasamat, de szerencsémre sosem híztam semmit. Mindig is álomalakom volt, bár rásegítettem egy kis edzéssel, hogy ne lustuljak el. ☺ Megettem a reggelimet, majd Niall odajött, és megcsókolt.
- Annyira gyönyörű vagy. - időzött el rajtam rekintete. Egy pillanatra megállt méretes kebleimen, majd visszanézett arcomra, és újra megcsókolt. Csókunk egyre szenvedélyesebb lett. Felálltam, beletúrtam selymes szőke hajába, mire ő tarkómnál fogva közelebb húzott magához. Nekinyomtam csipőmet az övének, így testünk teljesen összesimult. Derekamat fogta, majd felkapott az ölébe, de ajkaink nem váltak el egymástól. Bevitt a hálószobánkba, majd óvatosan letett a hatalmas franciaágyra. Végig táncolt nyelvünk, egy pillanatra sem váltak el egymástól ajkaink. Lassan elkezdte felhúzni nagy festőpólómat, ami alatt nem volt rajtam melltartó, és csak sortot vettem fel bugyi nélkül. Közben oldalamat cirógatta hosszú ujjaival, majd levette felsőmet. Egy pillanatra elengedte ajkaimat, mire én az időt kihasználva elkezdtem nyakát szívogatni. Melleimet gyúrta, és én megmarkoltam szerszámát. Egyre keményebb lett, mire lehúztam pólóját. Megfordultunk, és lassan végignyaltam felsőtestét. Ahogy haladtam lefelé, puszikat hintettem fehér bőrére. Végignyaltam V vonalát, majd letoltam nadrágját. Először csak megnyaltam a makkját, majd végignyaltam egész hosszát. Bekaptam farkát, majd lassan szopni kezdtem. Fokozatosan gyorsítottam, és így eljuttattam a csúcsra. Hangosat nyögve élvezett számba, amit azonnal lenyeltem. Ezután ő fordított meg, majd elkezdte nőiességemet simogatni. Megnyalta csiklómat, amitől halkan felsóhajtottam. Elkezdett nyalni, majd mutatóujjával bejáratomnál kezdett körözni. Lassan feldugta ujját, mire felnyögtem. Ezen felbátorodva feldugta még egy ujját, és gyorsan kezdett pumpálni, miközben nyelve egyre gyorsabban csapkodott. Egy kisebb sikollyal élveztem el, majd leszopogatta ujjairól nedvemet. Szemembe nézett, majd érzékien, de mégis vadul lesmárolt. Eközben feltolta óriási farkát, amit lassan három év alatt megszoktam. Gyorsan kezdett lökni, s közben csókolt, vagy a melleimet markolta. Hátát karmolásztam az élvezettől, amint hatalmas farka kitöltötte teljes mélységemet. Egyszerre nyögtünk és ziháltunk, majd éreztem, hogy nemsokára elmegyek. Niall szemébe néztem, de nem mondtam semmit, mert így is megértettük egymást. Tekintetéből melegség áradt, amivel azt üzente, hogy élvezzek el. Ekkor felsikítottam, és karjaiban rángatózva élveztem egy hatalmasat. Erre már ő sem bírta tovább, és belém ürítette magát. Lihegve mellém dőlt, és forrón megcsókolt. Aznap este az étteremben megkérte a kezem. Egy héttel később kiderült, hogy babát várok, így mi voltunk abban a percben a legboldogabb jegyespár a világon...

Hamarosan lehet már névtelenül is kommentelni, úgyhogy remélem, többen fogjátok majd véleményezni a sztorikat! Az ötletért köszönet Hannának! ☺